Georgialainen ilta Helsingissä – Ravintola Lia avasi ovensa täynnä tunnelmaa
Ravintola & Bar Lia - Avajaiset 9/2024 Kuva: Kai Joronen
Syyskuussa 2024 Helsingissä juhlittiin uuden ravintolan syntyä, kun Ravintola Lia avasi ovensa Erottajankatu 2:ssa. Lian avajaiset eivät olleet pelkkä tilaisuus – ne olivat aito elämys. Nordic Event Managementin suunnittelema ja toteuttama lanseerausjuhla toi Helsinkiin palan Georgiaa, sen makuja, kulttuuria ja lämpöä. Kohderyhmänä olivat median edustajat, alueen yritysasiakkaat, vaikuttajat ja ravintola-alan ammattilaiset, joille haluttiin tarjota kokonaisvaltainen ensikosketus Liaan.
Tavoitteena oli esitellä Lia muuna kuin vain uutena ravintolana – se haluttiin asemoida heti alusta alkaen laadukkaaksi, persoonalliseksi ja kulttuurillisesti kiinnostavaksi elämyspaikaksi. Tästä syystä avajaiset rakennettiin georgialaisen supran ympärille – juhlapöytäkulttuurin, jossa ruoka, viini ja yhdessäolo ovat keskiössä.
Illan aikana vieraat pääsivät kokemaan useita erilaisia georgialaisia ruokalajeja aidon georgialaisen Supran merkeissä ja maistelemaan tarkoin valikoituja georgialaisia viinejä, jotka täydensivät makujen tarinaa. Tunnelmaa rikastuttivat ravintolan perustajien puheenvuorot, joissa kerrottiin Lian synnystä, filosofiasta ja georgialaisen keittiön sielusta. Kaikki yksityiskohdat – kattauksesta valaisuun ja musiikkiin – suunniteltiin tukemaan tätä kokonaisvaltaista kokemusta.
Nordic Event Management vastasi koko illan konseptista, tapahtumasuunnittelusta ja tuotannosta. Tärkeänä osana tuotantoa oli myös mediasuhteiden rakentaminen ja visuaalisen sisällön tuottaminen: tapahtumasta syntyi runsaasti kuvia ja videoita, joita hyödynnettiin sekä omassa että median viestinnässä.
Lian avajaiset onnistuivat nostamaan ravintolan heti Helsingin yhdeksi kuumimmista keskustelunaiheeksi – kiitosta saivat erityisesti tunnelma, ruoan autenttisuus ja lämminhenkinen kokonaisuus. Avajaiset olivat osoitus siitä, miten laadukkaasti tuotettu tapahtuma voi toimia voimakkaana brändinrakennuksen työkaluna heti ensimetreillä.
Lue lisää asiakkaasta: www.ravintolalia.fi