Saarikoski Breakfast Club – aamun aloittava elämys ja kohtaamispaikka Tampereella

Saarikoski Breakfast Club 3/2025

Tampereen sydämessä sijaitseva Lounas- ja tilausravintola Koski on tunnettu laadukkaasta ruoastaan ja mutkattomasta tunnelmastaan. Keväällä 2024 ravintola lanseerasi uuden tapahtumakonseptin nimeltä Saarikoski Breakfast Club, jonka suunnittelusta ja tuotannosta vastasi Nordic Event Management. Konseptin tavoitteena oli tarjota paikallisille yrittäjille, asiakkaille ja tapahtuma-alan ammattilaisille mahdollisuus aloittaa aamu inspiroivassa seurassa, hyvän ruoan äärellä.

Saarikoski Breakfast Club syntyi yksinkertaisesta ajatuksesta. Tuoda alan päättäjät ja palveluntarjoajat yhteen aamupalan merkeissä ja kasvaa yhteisönä tulevaisuudessa. Tapahtuma toikin yhteen ihmisiä, ideoita ja hyvää energiaa. Jokainen aamu rakentuu tarkkaan valitun teeman ympärille, oli kyseessä sitten yrittäjyys, ruoka ja hyvinvointi tai vaikkapa tarinankerronta ja markkinointi. Puhujina ensimmäisessä tilaisuudessa oli Nordic Event Managementin Maria Smura sekä Saarikoski Ravintolat Oy:n omistaja Ilmari Saarikoski. Tulevaisuudessa Saarikoski Breakfast Club tarjoaa osallistujilleen tilaisuuden esitellä myös omaa liiketoimintaansa.

Nordic Event Managementin rooli Breakfast Clubin takana ulottuu aina tapahtumakonseptoinnista tilasuunnitteluun, viestintään ja koordinointiin. Tapahtumat suunnitellaan yhdessä Saarikoski Ravintoloiden tiimin kanssa, jotta kokonaisuus pysyy brändin mukaisena – laadukkaana, lämpimänä ja yhteisöllisenä. Visuaalisesti tapahtumat rakentuvat skandinaavisen selkeiksi: puuta, valoa, kasveja ja kauniisti katettu aamiaispöytä.

Aamupalatarjoilut ovat oma elämyksensä – käsin valmistettuja puuroja, tuoreita smoothieita, vastaleivottuja sämpylöitä ja paikallisten tuottajien raaka-aineita. Kaikki on mietitty, ei ainoastaan maun vaan myös visuaalisuuden ja vastuullisuuden näkökulmasta. Kun lautasella on hyvä fiilis, se välittyy myös koko päivään.

Saarikoski Breakfast Club on jatkuva, pysyvä konsepti, jonka tarkoitus on kasvaa yhteisöksi jossa uudet ideat syntyvät ja vanhat kontaktit syvenevät. Se ei ole vain tapa aloittaa aamu – se on mahdollisuus rakentaa yhteisöä, kehittää omaa ajattelua ja jakaa arjen oivalluksia.

Tapahtumakonsepti on oiva esimerkki siitä, miten ravintola voi toimia myös yhteiskunnallisena tilana, jossa verkostoidutaan, opitaan ja viihdytään. Nordic Event Managementin tuotannolla varmistetaan, että jokainen aamu on ainutlaatuinen – ja sen vaikutus kantaa pitkälle päivään.

Lue lisää asiakkaasta: www.saarikoskiravintolat.fi

Next
Next

Nordic Event Management tuotantovastaavana Miss Nordic Beauty 2024 -kilpailussa ja tv-sarjassa